Ungdomskor og tur til Bodø

Hommersåk skolekor utvider og starter med ungdomskor!

Ungdomskoret skal være for 7.-10. klasse og skal ha øvelser på Maudland skole på onsdager kl 16 – 17. Det første året flyttes også 6. klassingene opp.

Vi kickstarter med å reise til Bodø vokalfestival 9.-11. september. For å få til dette skal vi søke reisestøtte og dette må skje raskt, så vi kaster oss rundt og ber om påmelding INNEN 13. juni.

Depositum pr. deltaker er 600,- Vi håper at utgiftene til turen blir så lave som mulig og har satt en maksgrense på 1000,- pr deltaker (inkludert depositum). Får vi avslag på reisestøtten blir det for dyrt å reise, men dette skal vi få avklart så snart som mulig. Om noen har problemer med å betale deltakeravgiften så ta kontakt med styret på mail hommersakskolekor@gmail.com eller send melding på spond til en av oss. Vi reiser tidlig på dagen 9 september.

Vi trenger også noen foreldre med på turen og ber dere som har lyst og mulighet om å skrive navn i påmeldnigsskjemaet. Så tar vi en opptelling av antall deltakere og ser hvor mange foreldre vi har mulighet til å ta med. Vi ønsker en voksen pr. fem korister.

https://www.ungikor.no/aktuelt/vokalfestival-2022

REGISTRER PÅ SKJEMA HER:

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s