Informasjon om øving og show de neste to ukene

Nå er det bare to uker til det store showet!!

Vi ligger godt an med øving på sangene. De som har lyst på ekstra oppgaver trenger noe mer øvingstid. Disse oppgavene er dans til blinke blinke, dialog mellom nummerne og mikrofongruppe til hver sang.
INGEN må være med på ekstra oppgaver, men de som har lyst har sagt sine ønsker til Ruth og ut fra det kaller vi inn til øving for de det gjelder her i spond. De som skal ha ekstra oppgaver må kunne møte på disse øvelsene. DET HAR INGENTING Å SI I FORHOLD TIL SANGENE VI HAR ØVD INN. De kan alle være med på! Fem sanger for hovedkor og 3 sanger for aspiranter. Ekstraoppgavene er i tillegg.

Lørdag 26.3 i kulturhuset er forskjøvet med en time så øvingen blir da fra kl 11 for hovedkor og fra 14 for aspiranter. Slutt 17.30. Alle må ta med vannflaske. Hovedkor må ta med nistepakke. Alle får boller mot slutten av dagen.

Oppmøte søndag kan bli justert hvis vi på lørdagen sr at vi trenger en ekstra gjennomkjøring.

Ta kontakt om dere lurer på noe Enten her i spond eller direkte til Ruth.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s