Vi synger julen inn

Vi minner om at neste uke blir det IKKE øvelser på skolene som vanlig, men FELLES øvelse for hele skolekoret (alle grupper) i Riska kirke onsdag 8. desember klokken 17-19. Søndag 12. desember skal koret opptre på Vi synger julen inn i Riska kirke. Oppmøtetid: 12.45. Konsertstart: 15.00. Det er kafe før og etter arrangementet, der det er mulig å kjøpe seg grøt, smørbrød og kakemat. Kafeen åpner klokken 13 så det er mulig for koristenes familie å spise sammen med barna etter øving og før konsertstart.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s