Innspilling av julesang for alle kormeldemmer

Kulturskolen i Sandnes har gitt klarsignal om å åpne for aktivitet igjen. Siden vi i skolekoret blander kohorter har Ruth kommet med en annen løsning. Hun vil lage en film med alle korister fra hele koret. Koristene skal da synge i små grupper. Filmingen skjer innenfor vanlig øvelsetid de neste ukene, men barna deles da inn i små grupper som får hvert sitt innspillingstidspunkt. Altså hvert barn skal kun være med en gang. Sangen som skal spilles inn er «Juletrall» så det er kjekt hvis barna har på juleklær eller forkle.

Det er viktig at alle foreldre gir tillatelse for filming og at den kan publiseres på nett. Ønsker dere ikke dette er det helt greit. Da kan barnet deres være med å synge på opptaket, men blir ikke filmet. Det er sendt ut skjema for tiltatelser på mail tidligere.

Øvingstidene finner dere ved å klikke på denne linken:

https://drive.google.com/file/d/1V6KqPFYA-EROHT4vrbX-i1W0wDjX_zv7/view?usp=sharing

Ta kontakt hvis dere trenger å bytte tid.

Mye blir annerledes dette året. Takk for god støtte fra dere foreldre i koret!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s