Prosjekt «Hjertesone» – Gjelder KUN Maudlandskorister

Maudland skole har valgt å bli med på et prosjekt gjennom Trygg trafikk. Prosjektet, som heter «Hjertesone», kommer til å hjelpe barna med å få tryggere vei til og fra skolen når de vil sykle eller gå. Trygge og sikre skoleveier motiverer flere til å gå og sykle.
Torsdag 1. oktober markerer Maudland skole hjertesone arbeidet. Skolekoret deltar med reflekssangen som kommer til å både filmes (24. september og 1. oktober) og sendes live via Facebook nettsiden «Hjertesone» 1. oktober kl. 10-12:00.

Til dette trenger vi:
– Tillatelse fra foreldre/foresatte at koristen blir med på live strømming og filming. Koristene til dem som har gitt godkjenning, henter Ruth fra klasserommet torsdag 24. september og torsdag 1. oktober. Barna går tilbake til klasserommene etterpå. Godkjenning gis ved å skrive koristen på ei liste på årsmøtet onsdag 23. september kl 17.30 på Riska ungdomsskole. Eventuelt gi beskjed til styreleder Margrete Haualand, mob 95262949, innen onsdag 23. september.
– Koristene tar med så mange refleksbrikker/vest/pannebånd de vil. Det er greit å overdrive refleksbruken på filmingen. Alle må ha med litt synlig refleks!

Velkommen til et spennende prosjekt som fokuserer på viktigheten av refleksbruk i mørket!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s