Viktig informasjon om aktiviteter i ukene 39 og 40

Årsmøte: Onsdag 23. september kl 17:30, Riska ungdomsskole

På grunn av koronasituasjonen, blir årsmøte kun for foreldre/foresatte. Ber om at hvert kormedlem blir representert med en forelder/foresatt. Koristene blir ikke med på årsmøtet og det blir ikke konsert. En person har meldt seg til styret, vi trenger en person til. Fint om en person til kan melde seg!

Korøvelse på onsdag og torsdag

Koristene har vanlig øvelse i uke 39 i henhold til plan.

Bowling for seniorgruppen er avlyst:

Onsdag 30. september var det annonsert bowling for seniorgruppen. Dette er avlyst. Styret jobber med alternativ løsning.

Generell informasjon

Husk å sende SMS til Ruth på mobil 46680186 hvis barnet ditt ikke kan komme på korøvelsen.

Koret har også en facebook gruppe som heter Hommersåk skolekor. Til dere som vil bli medlem i gruppen, spør om det! Informasjon kommer også på facebook. Ellers vil all informasjon også bli publisert på vår hjemmeside samt via e-post.

Takk for godt samarbeid og forståelse for at det blir endringer i semesterplanen!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.