Tur til Soma gård og nye øvingstider

Lørdag 21.mai kl.12-15 er alle korister med familier inviterte til Soma gård. Koret betaler inngangsbilletten til koristene, men familiene må betale billettene sin selv. Koret har fått reservert et grillområde og grillen er klar kl.13. Alle tar med egen grillmat og det de vil drikke. Koret skal ikke synge denne dagen, det er bare en sosial tur for å gjøre noe kjekt sammen.

Påmelding gjøres på Facebook-siden til koret (et eget arrangement er opprettet), eller ved å sende en e-post til kjersti99@gmail.com. For å få gratis inngang må koristene henvende seg i billetluken og si at de er fra Hommersåk skolekor, samt oppgi navnet sitt. De blir da krysset av på en liste som ligger der. Det er ingen fellestransport til og fra Soma, men om noen trenger skyss, så er det helt sikkert noen som har en ledig plass i bilen. Legg isåfall ut en melding på Facebook om du trenger transport.

 

 

Nye øvingstider for tirsdagsgruppen

Fra høsten av blir øvingene for koristene fra Hommersåk og Kyrkjevollen skole flyttet fra tirsdager til torsdager og de vil også bli flyttet til tidligere på dagen, slik det er for elever ved Maudland skole. Øvelsene er fortsatt på Riska Ungdomsskole og aspiranter som går på SFO vil bli fulgt fram og tilbake til kor-øvelsene av SFO personalet.

 

Øvingstidene vil bli som følger:

Torsdager: RUS (Riska Ungdomsskole)

Kl.14.30  – 15.00: Aspiranter

Kl.15:00 – 15:45: Hovedkor og seniorer

K.15.45 – 16:00: Seniorer

 

Onsdager:øving blir akkurat sammen som det er i da , Maudland skole

Kl.14.15  – 14.45: Aspiranter

Kl.14:45 – 15:30: Hovedkor og seniorer

K.15.30 – 15:45: Seniorer

 

Vennlig hilsen

Styret i Hommersåk skolekor

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s