info og kostymer til Avisguttane

Hei!
Nå er koret i full gang med å øve på musikalen «Avisguttane», og vedlagt finner dere et informasjonsskriv om musikalen samt et dokument som beskriver kostymene som skal brukes. Vi ber dere lese begge dokumentene slik at dere vet litt mer om hva som skal skje framover.
Når det gjelder kostymer, så må hver enkelt i utgangspunktet skaffe dette selv, og dere må derfor se på Kostyme-listen hva rollen til ditt barn skal ha på seg. Barna vet selv hvilken rolle de skal ha, men dette står også på de baggene som har blitt delt ut til barna. Barna skal bruke baggene til å oppbevare kostymene i, og vi ønsker at kostymene skal være klare til uke 8 slik at vi kan begynne tidlig å øve med kostymer. Si i fra dersom du ikke klarer å skaffe kostyme, så skal vi prøve å hjelpe til.
Vennlig hilsen
Styret i Hommersåk skolekor

OBS! litt PS fra Ruth
1. Noe fikk beskjed fra meg å ta kostymene med til øvelser uke 6.  Det blir alt for lite frist, og derfor er det utsatt til etter vinterferien.
2. Vi har 4 stk nonne drakter klar.
3. Det blir ikke mulig å kostymene fram og tilbake.  Kostymene skal blir igjen på skolen.  Derfor må koristene ta klær med som de klan leve uten fram til etter forstillingen i april.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s