Hommersåk skolekor seminar helg fredag 15.april tom mandag 11.april 2016

Hei!
17 og 18.april 2016 skal Hommersåk skolekor sette opp musikalen «Avisguttene» på Grendahuset. Forestillingen den 17. april (søndag) er åpen for alle, mens forestillingen mandag 18.april er for skolene på Hommersåk og går på dagtid.
Vi ønsker at alle i koret setter av hele denne helgen ettersom det blir øving både fredag 15.april og lørdag 16.april. Vi kommer også til å trenge en del voksne som kan stille opp denne helgen, så det er fint om også de foresatte setter av tid til å gjøre en innsats denne helgen.
Dersom det er korister som ikke har anledning til å være med på forestillingen, ønsker vi å få beskjed om dette så raskt som mulig slik at vi kan ta hensyn til dette ved utdeling av roller.
En del av koristene så «Avisguttene» på filmkvelden, men for de som ikke har sett den (eller vil se den om igjen) , så ligger den på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=JH2CDkqCghs (NB! Filmen kan til tider ha litt tøffe scener, så vi anbefaler at vertfall de yngste ser filmen sammen med en voksen).
Vennlig hilsen
Styret i Hommersåk skolekor

En ps fra Ruth –

Jeg har satt ut sanghefte, rollelista, note til sangstemmen og piano, litt info, prolog… på hjemmeside.  Det bli nok forandringer underveis, men greit at koristene for tilgang til dette som det stå nå.  Her er bare utgangspunkt for det vi holde på med.
Mange har spurte meg om tekst.  Da stå det klar for de som har kapasitet til å se på det av og til

Dette er så gøy!images

mvh Ruth

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s