Her kommer litt viktig informasjon og påminnelser til dere om resten av koråret.

Hei alle sammen!

Her kommer litt viktig informasjon og påminnelser til dere om resten av koråret.

 • Avslutningstur til Soma gård.
  I år legger koret avslutningsturen til Soma gård søndag den 31. mai, som dere kjenner til. Dette blir en familietur, hvor vi tenner grillene, leker og koser oss sammen. Alle møter direkte ved Soma gård kl. 14, og vi holder på til kl. 18. Påmelding til styreleder Maren innen 25. mai. Meld fra om hvor mange barn og voksne som kommer. Dette fordi vi skal få avsatt et område som passer til oss, så påmeldingen er ikke absolutt bindende. Hver familie tar med det de vil grille/spise/drikke. Koret betaler for koristene, mens øvrig familie betaler selv ved inngangen. Pris kr. 130,- pr. person. Barn under 1 år er gratis.
  Meld dere på til: maren@3dheli.no
 • Avslutningen på ungdomsskolen den 2. juni.
  Tradisjonen tro vil vi ha en liten konsert, med påfølgende medalje-/premieutdeling og servering som en avslutning på et flott korår. Koristene møter på musikkrommet iført drakt kl. 17.00 (aspirantene får utdelt T-skjorte). Avslutningen begynner kl. 17.30. Vi er ferdige kl. 19.00. Meld som vanlig fra til Ruth ved uteblivelse, ruth@trep.no

Styret har satt opp følgende oversikt over hva som medbringes, samt litt ansvarsfordeling:

          * Aspiranter på tirsdagsgruppa tar med ei kanne med te.

          * Aspiranter på onsdagsgruppa tar med kake, pizzasnurrer, påsmurte rundstykker eller annet dere har lyst til å ta med.

        * Hovedkor og senior på tirsdagsgruppa tar med kaffe.

          * Hovedkor og senior på onsdagsgruppa tar med et fat med oppdelt frukt.

* Foreldrene til Morten Dreier og Elea Ali får ansvar for å møte kl. 17 for å dele ut T-skjorter til aspirantene, samt samle dem inn igjen etterpå. Foreldrene til Leo Vaisvilai får ansvar for å sette vekk pulter og sette fram stoler til konserten, samt sette dette tilbake på plass etterpå. Foreldrene til Rakel Restorff og Amalie Bertelsen har ansvar for å ta imot bidragene til kafeen fra kl. 17, samt hjelpe til i kafeen og rydde etterpå. Foreldre som er nevnt i dette punktet skal ikke ha med bidrag til kafeen!

 • Konsert under Riskadagene 7. juni.
  Koristene møter ved scenen i drakt kl. 12.40. Aspirantene får utdelt T-skjorte. Meld fra til Ruth hvis koristen
  ikke kan stille opp, ruth@trep.no
 • Konsert med Vice Versa 9. juni.

Konsert  plakat


(Dette er en konsert som ikke står på aktivitetsplanen, men som styret har valgt å takke ja til at koret skal være delaktig i.) Seniorene i koret holder konsert sammen med Vice Versa i Riska kulturkirke tirsdag 9. juni kl. 19.00. Øvrige korister er velkommen som publikum, enten alene eller sammen med voksne. Pris kr. 100,- for voksne over 15 år. Barn går inn gratis. Se for øvrig vedlagt plakat.

Vel møtt til arrangementene!

Tusen takk for at dere har vært så positive og flinke til å stille opp for koret gjennom hele året! For at koret skal blomstre som nå er vi helt avhengig både av at koristene møter opp og at de foresatte stiller opp. Bravo!

På vegne av styret,

Hege Jeppedal

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s