støtte – stem for oss!

Hei igjen!

Koret søker årlig om støtte fra flere hold, deriblant fra Sandnes Sparebank. Dette året har banken en konkurranse hvor koret kan vinne hele 50000 kroner, i tillegg til ordinær støtte! For å vinne trenger vi stemmer, og dette er dermed en oppfordring til dere alle om å stemme fram Hommersåk Skolekor! Det er enkelt å stemme, bare følg linken under:

http://www.takksandnes.no/sokere/hommersaak-skolekor

Vi minner også om muligheten for å støtte Hommersåk Skolekor hvis man tipper hos Norsk Tipping. Da oppgir man bare at man ønsker at grasrotandelen skal gå til Hommersåk Skolekor når man tipper. Det er enkelt og greit, og gir en fin, årlig støtte til koret.

På forhånd takk for stemmer og støtte!

Takk også til de som allerede har meldt seg som vakter til kormønstringen, både til øvelsen og selve kormønstringen! Slik det ser ut nå mangler vi kun en som kan hjelpe til med nedrigging etter konserten den 22. mars. Meld fra til meg på e-post hege.jeppedal@lyse.net eller sms 93634090 hvis du kan hjelpe til med det. 🙂

På vegne av styret,
Hege Jeppedal»

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s