Informasjon om årets kormønstring!

Informasjon om årets kormønstring!

NB! Kormønstringen gjelder for hovedkor og seniorkor, altså ikke for aspirantene i 1. og 2. klasse.

Tema i år: «Absolutt Lindgren.»

Kostyme: Guttene skal være kledd som Emil og jentene velger mellom Ida, Madikken og Pippi. Alle går på sokkelesten på scenen. (Det kan bli varmt, så unngå tykke klær.)

Fellesøvingen: Fredag 6. mars på Vågen videregående skole, Sandnes. Koristene må møte senest klokken 16.45. Øvelsen starter klokken 17.00 og er ferdig ca. 19.30. Ta med nistepakke og drikke/vannflaske. Koristene trenger kke kostyme på øvelsen.

Vi trenger to vakter til øvelsen. Vaktene har ansvar for oppmøtelista, følge koristene inn i salen, samt hjelpe koristene med praktiske ting ved behov. De skal også bidra til å sørge for ro og orden i vårt tildelte område, og rydde området etter at øvelsen er ferdig. Hvis du har anledning til å stille som vakt denne kvelden, meld fra til meg på e-post hege.jeppedal@lyse.net eller sms til 93634090 snarest.

Kormønstringen: Søndag 22.mars på Sandnes Kulturhus.

Koristene møter klokken 11.45. Da får vi utdelt et område hvor vi skal oppholde oss. Der kan vi legge fra oss tingene våre, og der skal vi være i pausen. Ikke ta med verdisaker! Generalprøven starter klokken 12.00. Det blir en lang dag, men det blir en god pause ca kl 14, så det er viktig å ha med mat og drikke. Selve konserten starter klokken 15.00 og varer ca. en time.

Vi trenger to vakter til denne konsertdagen. Oppgavene er i hovedsak like som på øvelsen. Mer infor gis til de som melder seg. Hvis nok vakter melder seg, kan vi dele tida i to, men det må jeg eventuelt komme tilbake til.

Hommersåk skolekor skal i tillegg stille med 1 stk sterk forelder som kan være med å rigge ned scenen etter konserten, pluss én brannvakt.

Gi tilbakemelding til meg på e-post hege.jeppedal@lyse.net eller sms 93634090 hvis du har anledning til å påta deg en av oppgavene.  De som stiller som vakt 22.mars trenger ikke kjøpe billett til konserten. De får anledning til å sitte i salen under generalprøven, og under selve konserten oppholder de seg på sidescenen/LIlle sal.

Billetter til forestillingen kan kjøpes på http://sandneskulturhus.no/

Det er lurt å bestille billetter i god tid. Siden det er mange barn på scenen samtidig må Kulturhuset begrense antall solgte billetter pga brannsikkerheten. Billettprisene er i år kr. 115,-/65,-

Vel møtt til en feiende flott kulturopplevelse!

På vegne av styret i Hommersåk skolekor,

Hege Jeppedal

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s