Invitasjon til Jazz-seminar!

Invitasjon til Jazz-seminar!

Hommersåk skolekor har gleden av å invitere korister i hovedkor og seniorkor til jazz-seminaret

«Fly til månen, fly!»

Seminaret er et samarbeidsprosjekt mellom Ung i Kor- Vest (som vi er en del av), og Østnorsk Jazzsenter. Ung i Kor stiller med gode instruktører, og kvartetten Nymark Collective spiller. Vi i Hommersåk skolekor vil delta på slikt seminar for første gang, og møter mange andre kor fra fjern og nær. Dette blir gøy!

Seminaret avholdes fredag 24. april kl. 17-20 og lørdag 25. april kl. 10-17. Det avsluttes med en konsert kl. 17, som er åpen for publikum. Alt avholdes i Stavanger (sted kunngjøres seinere). Seminaret koster kr. 300,- per korist, som dekkes av Hommersåk skolekor. Vi trenger derfor bindende påmelding! Send påmelding med navn på korist til styreleder Maren Øgænd innen 30. januar. Send e-post til maren@3dheli.no eller sms til 92215863.

Billettpriser til selve konserten er satt til kr. 100,-/150,- Den enkelte familie får ansvar for transport til og fra for sitt/sine barn. Koristene vil få lett bevertning under prøvene, men må selv ha med matpakke i tillegg. Foreldrene må også regne med at vi kan be om assistanse til vakt og andre oppgaver underveis i seminaret. Dette vil vi i tilfelle komme tilbake til.

Vi håper på mange påmeldte til dette arrangementet, som vi tror vil være veldig kjekt for koristene, og litt annerledes enn de er vant til!

Hvis noen av dere har spørsmål, vil styret være tilstede på solfesten på ungdomsskolen på tirsdag, og det er mulig å komme og spørre der. Alternativt kan dere sende e-post til styreleder eller dirigent Ruth, ruth@trep.no

På vegne av koret, hjertelig velkommen på seminar!

Mvh Hege Jeppedal,

sekretær.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s