Velkommen til nytt, spennende år med Hommersåk skolekor!

Velkommen til nytt, spennende år med Hommersåk skolekor!

 

Etter en lang og forhåpentligvis kjekk sommerferie, håper vi alle er klare til å ta fatt på et nytt år med Hommersåk skolekor!

Denne høsten skal det skje spennende ting! I tillegg til at vår dyktige dirigent Ruth sørger for at hver øvelse er kjekk i seg selv, vil vi også denne høsten ha ulike arrangementer og konserter. Vi kan spesielt nevne innspilling av jule-CD, årsmøte med konsert (30. september), deltagelse på skolekorpsets basar 8. november (for hovedkor og senior) og stemningsfull opptreden på Bryggen senter på Luciadagen 13. desember. Vi anbefaler dere å studere aktivitetsplanen, hvor dere finner oppdatert og aktuell informasjon om alt det spennende som skjer!

Allerede denne uken kickstarter koristene med en minikonsert/rekrutteringskonsert på den enkelte skole. Elevene blir hentet ut av klassene sine, men deltar kun på den konserten som foregår på den skolen koristen er elev ved.

På vegne av styret,

Hege Jeppedal,

sekretær

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s