Onsdag 7. mai skal aspirantene ha konsert i Riska Bofellesskap

Hei alle foreldre til aspirantene i skolekoret!

Onsdag 7. mai skal aspirantene som kjent ha konsert i Riska Bofellesskap, se aktivitetsplan. De skal møte der kl. 14.30. Selve konserten er ca.kl. 15.00, og varer ca. en halv time. Dette vet vi kan by på problemer for noen, siden konserten er i arbeidstida. Derfor vil vi at de som har anledning til å stille som sjåfør fra Maudland skole (hvor det er flest aspiranter, og hvor de normalt har øvelse på dette tidstpunktet) gir beskjed til Ruth så raskt som mulig. Meld fra om hvor mange passasjerer/korister dere har plass til. Vi er avhengige av transport for å få til denne konserten fordi det er for langt for dem å gå. 

Når det gjelder korister som normalt øver på Riska Ungdomsskole og som ikke befinner seg på Maudland denne dagen, ber vi om at dere prøver å komme dere til Riska Bofellesskap på egenhånd. Meld fra til Ruth hvis noen får problemer med å komme seg på plass., så skal vi prøve å hjelpe til.
 
PS!  Riska Bofellesskap er det gule bygget som er plassert mellom de nye blokkene i Bergsagelveien og kirkegården.

OBS!!!  Det er ikke øvelser for noe denne uke.  Hoved og senior for fri, aspirantene for konsert
Mvh styret
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s