fredag 14.mars

                    Hei
neste uke, fredag 14.mars er det felles øvelser på kulturskolen, Sandnes kl. 17.00 til kl. 19.30 for alle i hoved og senior.  Oppmøte fra 16.45.         Aspiranter er ikke med. ifm det vil jeg at alle kom med en flagg fra hjemmeland sitt.  Er det Norge, Litauen, England….?  Om korist har mer en en flagg i familien er det lov å kom med flere.  Tema i år er rundt jorda uten pause.  Vi representere mange land blant alle skolekorene i Sandnes og det skal vi feire.  Flagg kan vær hjemmelagt på papir, A5 eller A4 er gode størrelse.  Eller kan det vær ferdig kjøpt hvis dere har på forhånd.  Helst på en pinne for vi skal bruke de både til å pynte scenen og til å vifte i konserten.  Veldig greit at vi for de med oss for øvelser fredag 14.mars.  Da vil jeg samle de inn for at vi ha de klar for konserten søndag 6.april.  De kan for de tilbake etter konserten er ferdig

Vakt på fredag kl. 16.45 til kl. 19.30 er foreldre til Amalie og  Bjørn.  Veldig greit om dere går til de for å for koristene med på oppmøte lista.  De skal vær ved bordet ut i gangen som bli merket for Hommersåk skolekor.  Etterpå kommer vakt til å følge med koristene inn i salen.  Ikke la verdifylt tingene ved bordet.

Lurt å ta med litt å spisse og drikke for pausene.

Da er det konsert søndag 6.april.  Dere for mer info etterhvert.
kjekt å vita på forhånd –
Klær for konserten – alt går så lenger det er en, to eller alle tre farge fra rødt, hvitt og blått.  De skal ikke ha på seg sko og derfor vil vi også at sokker er også inn i farge tema.
Flagg (det ta Ruth med fra de som ha lagt, tokk med til øvelser 14.mars)
Oppmøte kl. 12.00
konsert begynner kl. 15.00, vare ca en timer.
Billetter må kjøpes fra kulturhuset

Det er mange sanger og mange språk.  Kjekt om koristene for tid av og til til å se oppi hefte de fikk fra meg.  De er kjempe flink med melodi med ikke helt på plass med tekst for alle sangene.

Gleder meg for en til stor felles konsert opplevelser.

mvh Ruth

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s