Santa Lucia!

Hei!

Det nærmer seg jul og aller først Santa Lucia konsert nede på bryggen senteret den 13. desember. I den forbindelse har vi noen lucia drakter på lager, men det er desverre ikke nok til alle. Så her gjelder det å være første mann til møllen for å sikre seg en drakt. Dere sender inn mail med størrelse til meg så får dere tilbakemelding fortløpende. For de av dere som ikke får, ber vi om å kle koristene i hvitt tøy denne dagen. Hvis dere vil ha glitterbång må dere ordne med dette selv. Krone og lys har vi på lager og vil bli tatt med for utlån. Samme gjelder draktene, leveres ut nede på bryggen og tilbake etter konserten!
For de som ikke har fått utdelt kordrakter ennå (gjelder kun hoved/seniorkor), har jeg vert rundt på korøvingene å tatt mål av koristene og nå er de endelig bestilt. De skulle være klare til julekonserten!
Så er det noen som har lurt på om det skal betales full pris for koristene som nettopp begynte. Og svaret på det er desverre ja, vi følger skoleåret! Dette er fremdeles 400kr og settes inn på kontonr. 3260.60.72359
Mvh
Kåre Todnem / materialforvalter
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s