ja, det er livet etter det stor bankranet

Hei
ja, det er livet etter det stor bankranet

Fikk MASSE MASSE MASSE positivt tilbakemeldinger fra søndag og begge framstillinger mandag.  FANTASTISK alle sammen.  Takk til koristene som står på!  Takk til komiteen, takk til Saulius og Snieguole,  takk til dugnad gruppe, takk til alle forsatte som søkte for at koristene var til plass.  Et drøm av et kor!

Takk og for de smakfylle sjokolader!  Det falt perfekt på plass med oss hjemme!!!!!!!!!!!  Jeg har aldri fått så stor esker før.  Mmmmm!

Vedlagt p[ en mail til dre er noen bilde av ting som var enten glemt eller var for stor for koristene for å ta med seg etter mandag.

Noen vet jeg hvem eier de.  Men noen er jeg usikkert på. Jeg kan ta alt med til øvelser neste uke.  Kan dere minner koristene å spørre etter de ting som de skal ta med hjem (da er det mindre sjanse for at jeg glemmer det!)
Hvis dere vil helle kan dere kom hjem til meg å hente.
Hvis dere vil noen annet bare gi beskjed.

I tillegge, er det en som fikk med seg en lokk til kake form?  Det er en som mangles.  Gjennomsiktig lokk, hvitt håndtakk, navn var skrev på men har blitt vasket vekk litt da.

Jeg har fått noen bilde fra dere. Takk for det.  Hvis flere har en det veldig kjekt for meg.  Jeg kan og dele med webside vår (uten de som skal ikke legges ut på net)

Vanlige øvelser uke 47 da vi skal og for none nye medlemmer.  Velkommen til de
Da er det julesanger.  Gjerne se på webside ‘sanger’ hvis koristene vil øve og pugge tekst hjemme.  De bor ikke det men fritt lov om de vil

JUL 2012

Deilig er jorden
Sancta Lucia

Rudolf

Her er aktivitetsplan videre til jul (og på web side)

Tirs 20./ ons 21.nov Vanlig korøvelse
Tirs 27. / ons 28.nov Vanlig korøvelse
Tirs 4. / ons 5.des Vanlig korøvelse
Tirs 11. des Øvelser, Riska kirka kl.17.00 – 18.30
Torsdag 13.des Santa Lucia, Bryggen kl.17.00 – 18.30
Søndag 16.des Vi synger julen inn , Riska kirka møte kl. 12.45.  Konsert kl. 15.00- ca.16.00
.des. Synger for jul gudstjenester med Hommersåk, Maudland og kyrkjevollen skole i skoletida.  OBS! GJELDE BARE MEDLEMMER SOM GÅ PÅ DE SKOLE mer info kommer med dato.  Egentlig trenger nesten ikke å gjøre none sidden koristene er på skolen sin likevel

Etter jul begynner vi først i uke 2 (tirs 8.jan ons 9.jan)

mvh Ruth
(hun der stolt dirigent for Hommersåk skolekor)

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.