velkommen tilbake! Hommersåk Skolekor,Syng ut!

Hei

Veldig kjekt å for kom i gang med koret igjen!  Bra oppmøte.  Vi er 41 medlemmer til sammen nå.  9 nye!  YIPPEE for alle koristene!
Tenk på lyden når vi skal ut å synge!

LA LA LA!

Jeg sender denne mail for 2 grunder.  Har og lagt det ut på webside.
http://kor.trep.no/

1. for å kjekker at mail er korrekt.  Hvis jeg har sent feil vil jeg gjerne for beskjed.  Hvis det mangler en epost adressa som er bedre å bruke.  Eller hvis jeg har sent til 2 adressa men det holde med en… bare si i fra.  Hvis du leser her på webside og har ikke fått epost kan du sende meg beskjed.

2. Her er vakt lista inntil jul.  oppdatert 8.sept 2011.  Skolen kraver at vi stiller med vakt på Riska Ungdomsskole.  Oss i styret kraver vakt nå vi er ute med øvelser, konserter eller andre arrangementer.  Derfor er det vakt lista.  Håper dere forseter som i fjør med å vær flinke til å stille.  Har og vedlagt brev om vakt på skolen.  Viktigst er å vita hvor vi skal hvis det blir brann.  Og hjelpe veldig om å ha en voksen til stede hvis evt. dirigent trenger hjelp, blant annet, med å sette stolene, hente koristene etter pause, minner korintene at de kan springe ute, eller vær rolige inni, ring hjem hvis en en syk…. osv.

takk for støtte!
Ruth

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s